Over Wizzbit

Onze missie

Wizzbit werkt op basis van een set aan belangrijke kernwaarden binnen de IT-sector. We zijn immers in onze rol van IT-dienstverlener een zeer belangrijke vertrouwenspartner voor onze relaties. Dit zijn wij niet alleen omdat het bedrijfsproces afhankelijk is van een werkende IT-omgeving, maar ook op het gebied van veiligheid, kosten en investeringen, risicobeperking en gebruikerswensen bekleden wij voor veel organisaties een cruciale rol. Wij zijn ons hier van bewust en zijn van mening dat deze rol zeker niet mag worden misbruikt, omdat deze in bepaalde afwegingen behoorlijk kritisch kan zijn.

Veiligheid

We leven vandaag de dag in een nog altijd groeiende digitale wereld. Hierdoor groeit ook de behoefte deze digitale gegevens en data veilig te houden. Vandaag de dag voelen wij, een zekere verplichting om onze rol actiever te hanteren. Soms zelfs zo sterk dat we ons genoodzaakt voelen om op onze “strepen te moeten staan” om de veiligheid te waarborgen. We balanceren continu tussen een prettige en laagdrempelige dienstverlening, waarin de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk functioneren en het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van data.

Een missie met een heldere visie

We voeren onze missie uit op basis van een creatieve balans tussen logische- en technische oplossingen. Dit formuleren we vervolgens tot een transparante uitleg naar onze relaties. Wij zijn de brug tussen duidelijke keuzes en afwegingen bij onze relaties en complexe IT omgevingen, clouddiensten, kosten (nu en in de toekomst) en bijkomende risicos bij alle onderliggende keuzes. Dit alles voeren wij in in een rol die altijd ondersteunend is.