De geschiedenis

Wizzbit en haar geschiedenis

Net als ieder volwassen IT bedrijf is ook Wizzbit begonnen op de zolderkamer. Onno Gort is Wizzbit gestart in 1991 samen met een compagnon. In de jaren erna heeft Wizzbit een groei ingezet die vandaag de dag nog steeds ongewijzigd aanhoud. In deze mooie lijn zien we een gezonde en houdbare groei van mensen, kennis, middelen en diverse nieuwe een aanblijvende relaties.

Toe aan uitbreiding

Wizzbit was hard aan het groeien en toe aan uitbreiding. De oplossing? Door het vertrek van verschillende buren in de straat kon het bedrijf de muren doorbreken en zo de ruimte uitbreiden en doorgroeien. In de hierop volgende periode heeft Wizzbit diverse merken in de markt gezet. Merken die we vandaag de dag nog steeds voeren. De Tijdelijke internetverbindingen (internet in een koffer!), IT beheer voor een vast bedrag en de eigen internetvoorzieningen bijvoorbeeld.

2015 tot heden

In 2015 hebben Peter Rog en Tim Janss het bedrijf overgenomen en hebben de visie van Wizzbit doorgezet. De footprint is door de jaren heen nog altijd ongewijzigd actief. IT is en moet ondersteunend zijn voor het bedrijf wat door Wizzbit word gefaciliteerd. Dit in combinatie met een actieve rol voor het management over dataveiligheid, AVG of disaster recovery scenario’s. (stel er komt een pandemie en iedereen moet kunnen thuiswerken?)